1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Nové B-SUV Hyundai se bude jmenovat KONA

Hyundai LogoHyundai uveřejnil jméno nového sub-kompaktního SUV. Nový model ponese jméno KONA, což je jedna z turisticky atraktivních oblastí na souostroví Havaj.

Zcela nový a pro automobilku vůbec první vůz třídy B-SUV se stane celkově čtvrtým členem SUV rodiny Hyundai v Evropě. Tu doposud tvořily modely Grand Santa Fe, Santa Fe a Tucson. Nový přírůstek bude vyjadřovat progresivitu reflektující životní styl moderních zákazníků. Na trh dorazí ve druhé polovině roku 2017.

Přímořský resort KONA na havajském Velkém ostrově je častým cílem turistů hledajících dobrodružství. Jsou zde totiž ideální podmínky pro surfování, vodní lyžování, potápění a další adrenalinové sporty. Lidem vyznávajícím aktivní životní styl bude novinka od Hyundai určená především.

Model KONA byl vyvinutý se zaměřením na zvýšení jízdní dynamiky. Vůz bude mít nadstandardní rozměr interiéru, inovativní konstrukční prvky, které předznamenávají budoucí generace všech modelů SUV značky. Rozšíří řady stávajících modelů SUV pojmenovaných po atraktivních světových turistických destinacích Creta, Tucson a Santa Fe. Hyundai tak pokračuje v plnění slibu nadále rozšiřovat nabídku o nadstandardně vybavené a prostorné vozy s atraktivním designem. 

Oblast KONA se nachází na západním pobřeží Big Island na Havaji. Samotný název pochází ze starého Havajského jazyka. Kromě ideálních podmínek pro adrenalinové sporty je region známý také pěstováním celosvětově známé kávy.

12.04.2017

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...