1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Ukrajinská Biofarm otevřela nový závod na výrobu veterinárních přípravků

farmaceutika1Nedávno byl slavnostně otevřen nový závod ukrajinské společnosti Biofarm ve městě Dergači, který bude sloužit pro výrobu veterinárních léčiv a doplňkových látek.

Jedná se o velice důležitou investici nejen v rámci kraje Charkova, ale také z pohledu celé Ukrajiny. Výstavba si vyžádala tři roky usilovné práce a nyní přináší místním obyvatelům mimo jiné také stovku nových pracovních míst ve špičkově vybaveném zařízení, které splňuje nejpřísnější mezinárodní normy.

Slavnostního otevření byli účastni i zastupitelé regionální rady a dalších významných institucí. Do technologického vybavení bylo investováno v řádu stovek milionů hřiven. Vysoká technologická úroveň zařízení a splnění nejnáročnějších evropských norem otevírá brány úspěchu na nových evropských i asijských trzích.

Jsme hrdí, že i naše technologie BMT Medical Technology s.r.o., vyrobená v brněnském výrobním závodu, je součástí tohoto vysoce technicky vyspělého komplexu. Na pracovištích Biofarmy je v současnosti v provozu naše prokládací laboratorní sušárna VENTICELL 404-2 v nerezovém provedení.

 Biofarm byla založena v roce 1995 jako podnik pro vývoj a výrobu léčiv. V současnosti jsou většina z vyráběných léků originály s ukrajinským patentem, aktuálně se navíc může pochlubit 16 mezinárodními patenty.

11.09.2017

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...