1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

AERMAX® přináší dostupnou a efektivní tepelnou pohodu

aermax ohrievacBrno – Společnost 4heat, přední český dodavatel komplexních řešení pro vytápění a chlazení, přichází s nabídkou ekologicky a technologicky vyspělých plynových ohřívačů vzduchu AERMAX® vhodných pro velké prostory.

S nastupujícím podzimem přichází období, kdy se ve firmách otevírá téma topení a s ním i pojem „tepelná pohoda“. Jde o odborný termín, který popisuje takovou teplotu, při které se člověk v prostředí kde se pohybuje cítí příjemně, nemá pocit ani přílišného tepla ani přílišného chladu. Navození tohoto pocitu například na pracovištích je velmi důležitý parametr, který má dopad na efektivitu i bezpečnost práce. Dosáhnout právě takového stavu ve velkých prostorách, jako jsou sklady, výrobní haly nebo tělocvičny ale není snadné, obzvlášť při preferenci úspor a ekologie.

Technologický náskok

S výše uvedenými aspekty dlouhodobě pracují specialisté vývojového oddělení výrobní firmy ApenGroup, odkud v reakci na požadavky účinného a současně ekologického topidla vzešla zcela nová generace plynových ohřívačů AERMAX®. Tu přináší na trh v rámci výhradního zastoupení společnost 4heat.

Podstatným rozdílem oproti konkurenčním řešením je zcela nově pojatý výměník tepla. Má plochý tvar s unikátním 3D profilováním, díky němuž dochází k výrazně lepšímu přenosu tepla a dosud nejefektivnějšímu proudění vzduchu. Současně je tak maximálně využita teplosměnná plocha. Plochý výměník je navíc umístěn nad spalovací komorou, čímž je dosaženo ideální, a tedy maximálně efektivní tepelné výměny.

Průběžná autodiagnostika pomáhá úsporám

Součástí nové generace produktů AERMAX® je inteligentní elektronická deska Q-link, která v milisekundových intervalech vyhodnocuje ideální otopnou a kondenzační křivku. Zabraňuje tak přetápění velkých prostor a nežádoucímu vrstvení horkého vzduchu pod stropem, takzvané stratifikaci. V kombinaci s premixovým hořákem nové generace s integrovanou elektronikou dosahují topné jednotky AERMAX® nízkých emisí Nox a CO2, vysoké spolehlivosti a tím i minimálních nákladů na servis, a již nyní splňují ekologickou normu EcoDesign 2018/2021.

Široká variabilita i snadná instalace

Plynové ohřívače AERMAX® jsou zákazníkům k dispozici ve třech kategoriích:
AERMAX® KONDENSA – kondenzační ohřívač vzduchu s ověřenou účinností až 108 %; je plně vybaven digitálním řízením výkonu a autodiagnostikou, jeho předností je zajištění nízké stratifikace a úspora spotřeby plynu až o 50 % oproti převažujícím on/off řešením
AERMAX® PLUS – plynule modulovaný ohřívač s účinností až 94 %; umožňuje sériové propojení až 32 těchto jednotek za sebou a přináší úsporu spotřeby plynu až 20%

AERMAX® RAPID – dvoustupňový plynový ohřívač vzduchu s aktivním výměníkem a digitální autodiagnostikou
Všechny produkty mají možnost snadné a variabilní instalace, ať už nástěnné nebo podstropní. V nabídce je také bohaté příslušenství, například kompaktní destratifikátor, dotykové a programovatelné termostaty a ovladače (umožňující ovládání topení prostřednictvím PC nebo i prostřednictvím vzdálené správy), přípojky plynu nebo originální kouřovody. Samozřejmostí je 100% garance kvality a funkčnosti všech prvků.
Rychlá návratnost vstupní investice
Plynové ohřívače AERMAX® představují technologicky vyspělý systém, jehož hlavními výhodami oproti konkurenčním řešením jsou především:

•    Vynikající poměr cena výkon – návratnost investice jsou pouhé 3 roky.
•    Vysoká variabilita využití – sklady, výrobní haly, garáže, tělocvičny a další.
•    Nízká hmotnost – nabízené jednotky mají hmotnost již od 57 kg.
•    Plochý výměník s použitím titanu – nová technologie s vysokým tepelným přenosem.
•    Nerezová spalovací komora – 100 % bezpečnost provozu a nízké servisní náklady.
•    Minimální počet svárů – realizovaných výhradně prostřednictvím robotů; díky tomu jsou absolutně přesné a stabilní i při tepelném zatížení což výrazně zvyšuje životnost celého zařízení – sváry nepraskají, nedochází k únikům plynu.
•    Premixový hořák – bezpečný způsob bez zapalování třeskem.
•    Velmi tichý provoz.
•    Autodiagnostika – neustále vyhodnocuje až 140 různých parametrů a pružně reaguje na podmínky ve vytápěných prostorách.
•    V předstihu splňuje nejpřísnější definované ekologické normy.
Technické specifikace a bližší informace o plynových ohřívačích vzduchu lze najít na webu https://4heat.cz/aermax, cenovou nabídku vzhledem k velké variabilitě výrobků připraví 4heat každému klientovi na míru.

23.11.2018

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...