1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Evektor-Aerotechnik eviduje rostoucí počet objednávek a dále investuje do své budoucnostiI

evektor logoSpolečnost Evektor-Aerotechnik, a.s. se sídlem v Kunovicích, přední výrobce moderních ultralehkých a lehkých sportovních letadel, bude nadále investovat do zefektivnění provozu společnosti a do vývoje nových produktů.

V současné době se Evektor-Aerotechnik aktivně hájí proti rozsudku ze Spojených států, který společnost neuznává a jehož vykonatelnost je z pohledu firmy v rozporu se zákony České republiky. Z tohoto důvodu společnost věří, že v blízké době bude záležitost zvrácena. 

Evektor-Aerotechnik má zajištěné financování pro pokračování plného provozu společnosti, včetně plnění všech závazků a povinností. Díky tomu Evektor-Aerotechnik bude pokračovat v realizaci růstu celosvětových prodejů, dodávkách nově vyrobených letounů a v dalších inovacích svých produktů.

Během prvního pololetí 2015 dosáhla společnost dvojnásobného počtu zakázek ve srovnání s rokem 2014 a nadále pokračuje v inovaci svých produktů. V příštím měsíci očekává rekordní počet dodaných letadel do několika zemí světa, včetně Francie, Nizozemí, Polska a Rakouska. Následovat bude výroba nových letadel pro zákazníky v USA, Jižní Americe, Evropě a Austrálii. Nyní společnost certifikuje novou, za letu stavitelnou vrtuli pro svůj evropský model SportStar RTC a očekává získání schválení od Evropského úřadu pro bezpečnost v letectví (EASA).

O společnosti Evektor-Aerotechnik

Evektor-Aerotechnik je EASA certifikovaný letecký výrobce se 45-letými zkušeností ve výrobě letadel a globální prodejní sítí s dodávkami do 50 zemí světa. Primární aktivitou společnosti je výroba moderních ultralehkých a lehkých sportovních letounů. S flotilou více než 1,400 dodaných kusů Evektor-Aerotechnik patří mezi největší světové výrobce letadel pro výcvik pilotů, létání v aeroklubech a cestování UL/LSA pilotů.

18.09.2015

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...