1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Spolupráce s firmou NIMR

VOP cz logoNIMR Automobil chce ze Spojených arabských emirátů proniknout do Evropy. V příštích měsících se má dohodnout na spolupráci s českým státním podnikem VOP CZ.

NIMR se zajímá o vstup na evropské trhy v době, kdy evropští členové Severoatlantické aliance (NATO) posilují výdaje na obranu.

Výrobce vojenských vozidel NIMR Automotive sídlící ve Spojených arabských emirátech hodlá v příštích letech ve spolupráci s českým státním podnikem VOP CZ proniknout na evropské trhy. Informovala o tom společnost NIMR. Konečnou dohodu s VOP CZ očekává arabský podnik v příštích měsících.

VOP CZ se zabývá mimo jiné údržbou, modernizací a výrobou vojenské techniky a již nyní je dodavatelem firmy NIMR. Podnik z Šenova u Nového Jičína zaměstnává přes 870 lidí.

NIMR je divizí státní společnosti Emirates Defence Industries Company a předním výrobcem vojenských vozidel na Blízkém východě. Firma předpokládá, že spolupráce s VOP CZ jí pomůže získat evropské zákazníky a přizpůsobit její vozidla chladnějšímu evropskému počasí.

NIMR se zajímá o vstup na evropské trhy v době, kdy evropští členové Severoatlantické aliance (NATO) posilují výdaje na obranu. Firma zde ale bude muset soupeřit s řadou konkurentů, jako jsou General Dynamics, Nexter či Patria.

03.02.2017

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...