1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Novou šéfkou zastoupení Volva v ČR je Heyna Fuchsová

volvo-logo1Praha - Novou generální ředitelkou zastoupení značky Volvo pro ČR je ode dneška dosavadní manažerka prodeje Šárka Heyna Fuchsová. Ve funkci vystřídala Franka Versaevela, který bude nově řídit tureckého dovozce Volva.

Firma to oznámila v tiskové zprávě. 

Po řadě let řízení českého zastoupení švédské automobilky zahraničními manažery se tak vedení ujímá Češka. Heyna Fuchsová pracuje v zastoupení značky Volvo 16 let. Po zkušenostech z obchodního oddělení reklamní agentury Young & Rubicam nastoupila v roce 1999 do tehdejší společnosti Volvo Auto Czech jako marketingová manažerka a od té doby prošla řadou oddělení. Čtyři roky také vedla největší dealerství Volva v České republice. Pozici manažerky prodeje zastávala poslední čtyři roky. 

"Jsem velmi ráda, že jsem dostala příležitost díky svým dlouholetým zkušenostem zajistit kontinuitu naší obchodní činnosti a strategie v době, kdy nás čeká na naše poměry nevídaná, zásadní obměna stávajících modelů Volvo," uvedla Heyna Fuchsová.

Vedle chystaných modelových změn, kdy je pro příštích pět let ohlášen příchod dvanáctky zcela nových modelů, čeká čerstvou šéfku Volva také zásadní obměna všech prodejen celé dealerské sítě a servisů.

Volvo letos na českém trhu od ledna do května prodalo 608 aut, což je o 16 procent méně než loni.

03.07.2015 ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...