1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Novým prezidentem Skanska Česká republika a Slovensko se stal Michal Jurka

Skanska logoS účinností od 8. září se Michal Jurka ujal funkce Prezidenta obchodní jednotky Skanska Česká Republika a Slovensko.

Michal Jurka přebírá funkci po Romanovi Wieczorkovi, Výkonném viceprezidentu mateřské společnosti Skanska AB, odpovědnému za stavební segment ve střední Evropě, který tuto funkci zastával dosud.

„Strategické směřování firmy se nemění. Věřím, že etické chování a bezpečné pracovní prostředí je základem úspěšného podnikání. Dále se budeme soustředit na správný výběr projektů a posílení risk managementu. Jsem přesvědčen, že tyto kroky nám umožní získat dobré projekty a povedou k naplnění našeho business plánu,“ říká Michal Jurka, nový Prezident Skanska Česká Republika a Slovensko.

Michal Jurka nastoupil do společnosti Skanska v roce 2002. Působil ve výrobě a v různých manažerských pozicích, později se stal ředitelem divize Zdroje ve Skanska Česká republika a Slovensko. V poslední době zastával pozici Výkonného viceprezidenta (EVP) společnosti Skanska Polsko, kde byl zodpovědný za dopravní stavitelství ve středním a jižním regionu a betonové provozy. Michal Jurka je ženatý a má dvě děti.

„Michal Jurka zná Skanska velmi dobře, jelikož pracuje pro naši společnost na různých pozicích již čtrnáct let. Je to silný lídr s dobrým etickým nastavením. Michal má spoustu energie a schopnost najít nový pohled na věc. Velmi rád ho vítám v jeho nové roli “, říká Roman Wieczorek, Výkonný viceprezident mateřské společnosti Skanska AB.

13.09.2016

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...