1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Orientace na perspektivní indonéský trh je pro Doosan Škoda Power správnou volbou

Doosan Skoda Power logoDoosan Škoda Power získala další kontrakt na dodávku parní turbíny do Indonésie. Nová turbína rozšíří blok 2 elektrárny Grati ve východní Jávě a představuje konverzi plynového cyklu na cyklus paroplynový.

Jednotělesová turbína Doosan Škoda Power má výkon 195 MW.

“Tato zakázka je v krátkém čase již druhá realizovaná v Indonésii a potvrzuje správnost strategie firmy zaměřit se na tento perspektivní trh. Úspěchu se podařilo dosáhnout díky úzké spolupráci s kolegy z mateřské firmy DHI, které jsme podpořili vhodným designem parní turbíny. Pevně věříme, že touto instalací dále upevníme své postavení dodavatele excelentní technologie a spolehlivých služeb,” uvedl obchodní manažer projektu Martin Baxa.

Na sklonku roku 2015 společnost Doosan Škoda Power vyhrála soutěž na dodávku parní turbíny o výkonu 198 MW pro blok 3 elektrárny Grati, kterou již realizuje pro korejského EPC dodavatele Lotte Engineering & Construction.

Na novém projektu se bude Doosan Škoda Power podílet jako dodavatel pro mateřskou společností DHI, která je EPC dodavatelem. Investorem je pak největší státní elektrárenská společnost PLN skrze svou dceřinou firmu Indonesia Power.

29.03.2017

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...