1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Smlouva s čínskou firmou

zdasDále se zaměřuje na výzkum a vývoj v oblasti velkých odlitků a výkovků a v oblasti montáže a instalace metalurgických zařízeni.

Tato úmluva představuje rámcovou dohodu, která bude sloužit jako řídící dokument pro budoucí smluvní dokumentaci. V rámci Dohody o strategické spolupráci se strany dohodly na společném rozvoji trhu s ohledem na jejich zkušenosti v oblasti konstrukce, výroby a instalace rovnaček a rovnacích lisů.

Dále se strany dohodly na zahájeni jednání o případné spolupráci i v oblasti dalších zařízeni vyráběných ve společnosti ŽĎAS, a.s., tzn. Kovacích lisů, nůžek na zpracováni kovového šrotu, atd.

Součástí Dohody o strategické spolupráci je také ujednání o posílení spolupráce v oblasti zdrojů a samozřejmě také v oblasti odlitků a výkovků, přičemž bude samozřejmě kladen důraz prioritně na vlastni projekty obou stran.

Další bod společné dohody stvrzuje posíleni spolupráce na společném rozvoji místního i zahraničního trhu a rozvoj vzájemných vztahů, např. ve formě vzájemných návštěv technických pracovníků i pracovníků managementu v provozovnách druhé strany.

Skupina Hebei Iron and Steel Group Company Limited vznikla v důsledku fuze podniků Tangsteel a Hansteel v provincii Hebei. Jedna se o největšího výrobce oceli v Čině a druhého největšího výrobce oceli na světě. Do výrobního programu této společnosti patři např. kroucené ocelové tyče, válcované dráty, plechy válcované za tepla i za studena.

30.06.2016

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...