1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Systém ePRO vstupuje do Česka, je řešením pro tisíce polních objektů

zamkova vlozka tokozOčekávaný mechatronický systém ePRO od žďárského TOKOZu si odbyl svou českou obchodní premiéru.

Na festivalu LockFest v Karlových Varech byl spuštěn jeho prodej v České a Slovenské republice a celý systém byl zároveň formou semináře představen zástupcům odborné veřejnosti. Systém ePRO má ambici stát se vyhledávaným řešením všude tam, kde je vyžadována mechanická odolnost, elektronická kontrola přístupů plně zabezpečená proti hackerským útokům, nezávislost na přívodu elektrické energie, ale také vysoká odolnost proti vlivům vnějšího prostředí. Své místo tak kromě strategických objektů, jako jsou nemocnice, kanceláře či armádní areály, najde především u vozových parků či v hůře dostupných polních objektech.

TOKOZ se svou filozofií „myslícího železa“ reprezentovanou cylindrickou vložkou ePRO již zaujal na zahraničních trzích. Vstup na český a slovenský trh tedy přichází až necelý rok po úspěšné globální premiéře ve Velké Británii. Podle obchodního ředitele Petra Neuvirta se s příchodem ePRO v Česku otevře pro společnost TOKOZ zcela nový segment.

„Majitelé objektů nejen v obydlených aglomeracích, ale třeba i mimo zastavěná území, mimo dostupnost elektrické sítě a zároveň často v nehostinných podmínkách, měli doposud omezené šance řešit zabezpečení optimálně – tedy řídit přístupy elektronicky a zároveň zachovat certifikované špičkové mechanické vlastnosti. Bavíme se o tisících takových objektů,“ vysvětluje Neuvirt. „Systém ePRO, postavený na bázi dosud mechanicky nepřekonaného systému TOKOZ PRO, neřeší jen výše uvedené. Vložka se nainstaluje stejně jako obyčejná mechanická, tedy za pár minut, intuitivní obsluha softwarové aplikace je natolik jednoduchá, že není třeba IT specialistů či speciálně školené obsluhy. Přesto ePRO poskytuje velmi vysokou šifrovanou datovou bezpečnost. Tato jednoduchost a rychlost aplikace bude produktu zcela jistě nahrávat v zápase o úspěch.“

Síla zabezpečovacích mechanismů TOKOZ tkví v možnosti kombinovat širokou rodinu visacích zámků, závor a speciálních zamykacích mechanismů, které lze díky ePRO povýšit na produkty s elektronickým řízením přístupů. V propojeném systému tak můžou fungovat nejen doposud běžné dveřní cylindrické vložky, visací zámky ale i zámky speciálně určené pro zabezpečení dodávkových vozidel ve vozovém parku firem či živnostníků jako například systém VANLOCK.

Vložka ePRO v sobě dokáže uchovat tisíce přístupových kódů a nepotřebuje přívod elektrické energie. Elektronické součástky jsou umístěny v obtížně dostupném místě a ani jejich případným odvrtáním či napadením elektronickým atakem či výbojem nedojde k odemčení vložky. Tyto vlastnosti zajišťuje unikátní patentovaný systém z týmu technického ředitele inženýra Petra Sedláře, který vznikl mimo jiné i ve spolupráci s VUT v Brně.

22.10.2018

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...