1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Zástupci CITIC Group projednávali ve ŽĎASu plány dalšího rozvoje společnosti

zdasO dalším rozvoji přední české strojírenské společnosti ŽĎAS jednala během své návštěvy podniku ve Žďáru nad Sázavou paní Ren Xia,

která vykonává funkci CEO CITIC Europe a současně je předsedkyní představenstva společnosti ŽĎAS.

Právě největší čínská konglomerátní společnost CITIC Group zachránila v květnu tohoto roku holding CEFC Europe a portfolio jeho společností včetně ŽĎASu, když vyplatila úvěry CEFC China od skupiny J&T Finance Group, poskytnuté do Číny, ve výši 475 milionů eur. Bez CITIC Group by další rozvoj společností holdingu nebyl možný. Na základě tohoto nyní CITIC Group vykonává akcionářská práva nad CEFC Europe a společnostmi, které jsou součástí tohoto holdingu, spravuje tyto společnosti a plánuje rozvíjet jejich potenciál.

Otázka dalšího rozvoje společnosti byla i předmětem návštěvy zástupců CITIC Group ve ŽĎASu v minulém týdnu.

ŽĎAS navštívil také pan Zhu Gaoming, místopředseda představenstva CITIC Europe a.s., dceřiné společnosti CITIC Group založené nově v Praze pro rozvoj evropských aktivit CITICu.

Oba vrcholní manažeři CITICu projednali s místopředsedou představenstva a generálním ředitelem firmy Pavlem Cesnekem a dalšími členy představenstva a managementu strategické body rozvoje společnosti ŽĎAS a podnikatelský plán na období 2019-2022. Jeho cílem je zvyšování hodnoty společnosti a růst zisku, ale například také využití části areálu pro rozšíření výroby a příchod nového čínského investora. Projednávala se také budoucnost rozvoje firemního hotelového komplexu ve Svratce, který paní Ren Xia osobně navštívila.

Paní Ren Xia se během návštěvy setkala s nejlepšími zaměstnanci firmy, vyhodnocenými v jednotlivých měsících letošního roku, osobně jim poblahopřála a poděkovala za jejich výkony. Zároveň poděkovala čtyřem vybraným zasloužilým pracovníkům za jejich vynikající práci pro firmu i pro obory jejich působnosti. Představitelé CITICu si prohlédli také výrobní provozy společnosti.

18.01.2019

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...