1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Hyundai i10 je nejlépe hodnoceným vozem roku

hyunday i 10Titul ‘Nejlépe hodnocený vůz roku‘ (The Most Highly Rated Car of the Year) byl v soutěži Honest John Awards udělen modelu Hyundai i10 na základě zkušeností uživatelů portálu HonestJohn.co.uk.

„‘Nejlépe hodnocený vůz roku‘ je jedním z nejprestižnějších ocenění v soutěži Honest John Awards, protože je založeno výhradně na hodnoceních majitelů,“ řekl Dan Powell, šéfredaktor portálu HonestJohn.co.uk. „Hyundai i10 během uplynulých 12 měsíců konzistentně dostával pětihvězdičková hodnocení od našich čtenářů, kteří u tohoto modelu chválili komfort, spolehlivost a hospodárnost. Díky lavině pozitivních hodnocení je Hyundai i10 daleko před konkurencí a jednoznačně naším ‘Nejlépe hodnoceným vozem roku‘.“

„Naše rodina vozů řady i, včetně modelu i10, nabízí velmi spolehlivé produkty, které patří mezi nejprodávanější modely v naší nabídce,“ řekl Andreas-Christoph Hofmann, viceprezident společnosti Hyundai Motor Europe, odpovědný za marketing a produkt. „Získání tohoto vyznamenání od portálu Honest John je mimořádné tím, že je založeno na hodnoceních zákazníků – jinými slovy na zkušenostech lidí, kteří s našimi automobily jezdí každý den. Je to skvělé potvrzení atraktivního stylu, kultivovanosti a praktičnosti, ale také spolehlivosti tohoto dokonale navrženého městského vozu.“

Městský vůz i10 patří tradičně mezi nejprodávanější modely Hyundai v Evropě a každý rok získává několik prestižních ocenění. Disponuje moderním designem, včetně charakteristické kaskádovité masky chladiče značky Hyundai, nejmodernější technikou v oblastech aktivní bezpečnosti a asistenčních systémů, stejně jako nejucelenějším souborem funkcí pro konektivitu ve své třídě. Nabídku modelu i10 završuje bezkonkurenční pětiletá záruka Hyundai bez omezení ujetých kilometrů, kterou výrobce poskytuje i na všechna ostatní vozidla Hyundai prodávaná v Evropě.

Soutěž Honest John Awards se letos konala již osmým rokem v řadě a na rozdíl od tradičních soutěží vybírají vítěze nejlepší odborníci ze všech: uživatelé webového portálu. Ocenění jsou udělována automobilům, které uživatelé nejvíce vyhledávají na webových stránkách HonestJohn.co.uk. Vítězi se stávají vozy, jejichž recenze uživatele portálu HonestJohn.co.uk nejvíce zaujmou.

17.05.2018

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...