1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Kia dodá vozy Organizaci spojených národů (OSN)

kia rio gtPraha – Společnost Kia Motors zvítězila ve výběrovém řízení divize Oddělení pro zadávání veřejných zakázek Spojených národů (UN/DP)* na dodávku vozidel pro OSN a její organizační jednotky.

Kia uspěla v konkurenci dalších předních světových automobilek, a zajistí tak dodávku vozidel včetně služeb v průběhu příštích tří let.

Organizaci spojených národů a jejím organizačním jednotkám dodá Kia modely Rio, Forte a Sorento v barvách OSN (‚UN‘) pro nasazení v nejrůznějších projektech OSN.

„Volba automobilky Kia coby dodavatele vozidel pro OSN je pro nás významným úspěchem. Dokládá to vynikající kvalitu našich vozidel a jejich konkurenceschopnost na světovém automobilovém trhu,“ komentovala Kia.

„Smlouva byla uzavřena se společností Kia Motors s cílem co nejvíce konsolidovat požadavky organizačních jednotek OSN v oblasti vozového parku, úsporných opatření, vyšší kvality a lepší servisní podpory,“ uvedli zástupci OSN. „Pro OSN a její organizační jednotky je důležité zajistit, aby vozidla byla dobré kvality, vč. komplexních služeb poprodejní podpory. Těšíme se na plodnou spolupráci s automobilkou Kia.“

Kia tak OSN dodá vozidla již podruhé; v letech 2010 až 2015 pro OSN zajišťovala dodávku 420 mikrobusů poté, co zvítězila ve výběrovém řízení divize UN/DP.

Smlouva mezi automobilkou Kia a OSN v příštích třech letech dosáhne objemu cca 7 mil. USD s možností prodloužení o další dva roky.

 27.03.2018

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...