1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Nové úkoly pro osvědčený tým vedoucích pracovníků

Jaguar Land RoverSalzburg/Praha - I v letošním, pro automobilové odvětví složitém roce si značky Jaguar a Land Rover dokázaly díky intenzivní spolupráci s prodejními organizacemi udržet své postavení na trhu.

V zájmu dalšího úspěšného pokračování ve vytyčeném směru provedl dovozce Jaguar Land Rover Austria & Czech Republic s platností od 1. října 2020 několik změn v obsazení manažerského týmu. Jednatel společnosti, vystudovaný podnikový ekonom, pan Felix J. Wannemacher oznámil pro centrální pozice následující změny:

–    Annelies Reiss, BA, dosavadní ředitelka Customer Service, přebírá pozici Director of Marketing a tím také odpovědnost za propagaci obou britských prémiových značek napříč všemi komunikačními kanály.

–    Mag. Alexander Pachner, dosavadní Director of Marketing, bude jako Director
of Network řídit a dál také kvalitativně i početně rozvíjet prodejní síť značek Jaguar
a Land Rover.
 
–    Alexander Loose, BA a dosavadní Director of Network převezme pozici Director of Customer Service. V součinnosti bude s autorizovanými servisními partnery dále zlepšovat péči o klienty značek Jaguar a Land Rover.

Rotace na manažerských pozicích povede k integrovanějšímu a mezioborovému využití stávajícího know-how. Souvisí především s přípravou na úkoly blízké budoucnosti, ke kterým patří např. elektromobilita, digitalizace a služby mobility.

Všichni tři vedoucí pracovníci mají v portfoliu rozsáhlé zkušenosti z automobilového odvětví. Pánové Alexander Loose a Alexander Pachner zastávají v Jaguar Land Rover Austria GmbH různé vedoucí pozice již 18 let. Paní Annelies Reiss zahájila svou kariéru v Daewoo, tým Jaguar Land Rover posílila na začátku roku 2018.

Stejně jako doposud jsou ředitelé oddělení Customer Service, Marketing a Network podřízeni přímo jednateli.

Další vedoucí pozice v Jaguar Land Rover Austria vykonávají beze změny paní Mag. Monika Eder, Director of Finance, a pan Mag. Dominik Schira, Director of Sales.

28.09.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...