1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Společnosti Kühne + Nagel a GlaxoSmithKline (GSK) podepsaly dlouhodobou smlouvu o zajišťování globálních logistických služeb

kuehne nagel logoLondýn, Schindellegi - Společnosti Kühne + Nagel a GlaxoSmithKline (GSK) podepsaly smlouvu o partnerství pro zajišťování globálních přepravních služeb do roku 2021.

Hlavním úkolem Kühne + Nagel bude zajišťování přepravy farmaceutických produktů v rámci celého dodavatelského řetězce pro jednu z největších farmaceutických společností na světě od přepravy surovin od dodavatelů přes skladování, manipulaci až k dodávkám firemním zákazníkům.

Smlouva oficiálně stvrzuje počátek vztahu dvou renomovaných světových společností spolupracujících v oblasti logistiky citlivého, teplotně kontrolovaného zboží.

GSK vyžaduje sofistikovaná a skutečně globální logistická řešení, protože spolupracuje s mnoha světovými dodavateli, velkým počtem výrobních závodů a využívá mnoho specifických tras směrem ke svým partnerům, pacientům a spotřebitelům ve více než stovce zemí. Společnost Kühne + Nagel byla vybrána jako spolehlivý logistický partner i na základě své dosavadní činnosti pro náročné operace celého globálního dodavatelského řetězce společnosti GlaxoSmithKline.
Významnými kritérii rozhodnými pro vítězství byly jednak stabilní vedoucí pozice na trhu, ale i schopnost Kühne + Nagel dodávat vyspělá digitální řešení a trvalé investice do moderních logistických řešení pro farmaceutický průmysl a odvětví spotřebního zboží.

Detlef Trefzger, výkonný ředitel společnosti Kuehne + Nagel International AG, uvedl: „Z této dlouhodobé spolupráce se společností GlaxoSmithKline jsme skutečně nadšeni. Naším záměrem je posílit stávající zkušenosti a oborová řešení v rámci poskytování služeb ve farmaceutickém a spotřebitelském sektoru, jež společnosti GSK přinesou další výhody. Naše strategie kontraktní logistiky, která zahrnuje služby letecké, námořní a pozemní přepravy a také logistická řídicí centra v mezinárodních hubech zajistí pozvednutí globálních dodavatelských procesů společnosti GSK na vyšší úroveň.“

25.01.2016

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...