1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

DB Schenker má speciální sklad pro nadrozměrné zásilky

DB schenker logoPraha - Přední poskytovatel mezinárodních logistických řešení DB Schenker pomáhá českým strojírenským firmám exportovat zboží do celého světa.

Nedávno otevřel v Hradci Králové svůj první speciální sklad určený primárně pro nadrozměrné zásilky.

Skladová plocha o velikosti 5 000 m2 je součástí staršího průmyslového areálu na okraji Hradce Králové, který těží z dobrého napojení na dálniční a silniční síť. „Hala je ideální pro skladování nadrozměrných a těžkých strojů a investičních celků. Díky čtyřem jeřábům o nosnostech 63 t a 32 t, podlaze se speciálními rošty s nosností až 13 t/m2 a velkým vratům umožňuje vjezd kamionů dovnitř na plochu skladu, což se velmi hodí při vykládce a nakládce těchto těžkých břemen,“ říká Pavel Trnka, manažer nadrozměrných přeprav DB Schenker.

Poloviny současné kapacity již DB Schenker využívá pro jednoho z předních výrobců automobilů ve střední Evropě, která si zde nechal uskladnit obří raznice pro karosérie. Druhá polovina je k dispozici dalším zákazníkům ze strojírenského a automobilového průmyslu.

Kromě skladování nabízí DB Schenker svým zákazníkům doplňkové služby jako konzervaci a pravidelnou údržbu strojů, nebo přípravu speciálních námořních balení. Oddělení nadrozměrných přeprav v DB Schenker má s těmito činnostmi bohaté zkušenosti. V nedávné minulosti realizovalo několik přeprav jak ucelených výrobních linek včetně průmyslových forem, tak jednotlivých strojů. Kromě strojírenského odvětví DB Schenker přepravuje nadrozměrné zboží například i pro chemický nebo letecký průmysl.

24.08.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...