1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Letiště Václava Havla Praha bude mít novou přímou linku s kanadským Torontem

air canada planePraha - Letecká společnost Air Canada oznámila zahájení sezónních přímých letů mezi Prahou a Torontem, a to od 29. května 2016.

Linka bude provozována dceřinou společností Air Canada rouge, která se zaměřuje především na lety do dovolenkových destinací.

„Nový přímý let do Toronta je jako každá dálková linka výsledkem velkého úsilí letištního týmu získávat nová spojení. Zároveň potvrzuje zvyšující se zájem kanadských turistů o Prahu. Jen za první pololetí letošního roku do České republiky z Kanady přicestovalo meziročně o 9 % pasažérů více. Věřím, že nová linka přispěje k dalšímu navýšení cestujících mezi oběma destinacemi,” řekl Václav Řehoř, předseda představenstva Českého aeroholdingu, a dodal: „Pro cestující z Prahy znamená nová linka zvýšení komfortu v podobě přímého spojení bez mezipřistání, navýšení nabídky spojení do kanadské metropole a možnost využít návazných spojení do široké sítě destinací aerolinky, zejména v Kanadě či USA.”

Lety budou dle informací dopravce zajišťovat spojení od konce května do konce září s frekvencí 3x týdně letadlem typu Boeing 767-300 s kapacitou 280 sedadel. Odlety z Prahy jsou plánovány vždy v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu v 9:30 a přílet do Toronta ve 12:40 místního času. Z Toronta bude linka odlétat ve středu, v pátek a v neděli v 16:55 s příletem do Prahy v 7:20 následujícího dne.

Nové spojení s Torontem navýší celkovou sedačkovou kapacitu mezi Prahou a kanadskou metropolí o 145 %.

05.10.2015

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...