1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Logistické centrum Raben v CTPark Prague East je nejlepší v zemi, vyhrálo Best Warehouse Development v CIJ Awards Czech Republic 2018

Raben 16Developer CTP Invest získal za logistické centrum pro společnost Raben Logistics Czech v CTPark Prague East ocenění Best Warehouse Development v letošních CIJ Awards Czech Republic.

Postupuje do evropského kola realitní soutěže, kde se představí vítězné projekty z patnácti zemí střední a jihovýchodní Evropy.

„Ocenění CIJ Awards je pro Raben předčasný, ale o to vzácnější vánoční dárek. Potvrdilo, že určujeme trendy v logistickém světě, protože centrum v Nupakách bylo postaveno přesně na míru podle našich potřeb a představ,“ řekl generální ředitel společnosti Raben Logistics Czech a Raben Logistics Slovakia Jakub Trnka.

Slavnostní vyhlášení již 18. ročníku CIJ Awards se uskutečnilo ve čtvrtek 29. listopadu v pražském hotelu Marriott. CIJ Awards upozorňují každoročně na unikátní projekty, firmy a kampaně z realitního světa. Nominace posuzuje nezávislá komise odborníků. Letos se soutěžilo v pětatřiceti kategoriích.

„Projekt logistického centra v Nupakách je nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě unikátní. Ocenění považuji díky naší vynikající dlouhodobé spolupráci za naše společné, patří jak CTP Invest, tak společnosti Raben,“ uvedl generální ředitel společnosti CTP Invest Remon Vos.

Logistické centrum CTPark Prague East bylo otevřeno letos na jaře a s rozlohou více než 27 tisíc čtverečních metrů představuje jednu z nejmodernějších staveb v logistickém sektoru v Česku a na Slovensku. Disponuje moderními skladovými prostory s výměrou přes dvacet tisíc čtverečních metrů, ze kterých část o rozloze 4 700 metrů čtverečních nabízí možnost temperovaného režimu skladování a přepravu pro segment Fresh, od 2 do 6 °C a od 16 do 18 °C.

Tyto prostory navazují na samostatně stojící cross-dock o velikosti přes 5 000 čtverečních metrů, kde se zboží vykládá, konsoliduje, třídí a opět nakládá k další distribuci. Moderní logistický areál má také nové kanceláře a vlastní parkovací dům.

Nové sídlo společnosti Raben zároveň patří ke stavbám šetrným k životnímu prostředí. Starají se o to ty nejmodernější použité technologie, například úsporné LED osvětlení ve skladech i kancelářské části, a více než 500 stromů a osm tisíc keřů v okolí haly.

04.03.2019

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...