1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Nový komplexní produkt v PST CLC – Logistika první a poslední míle

PST CLC 20Logistika poslední míle je finální a nejdůležitější etapa dodavatelského řetězce. Zahrnuje přijetí objednávky ze skladu a její včasné doručení zákazníkovi, obchodu nebo konkrétnímu odběrnému místu.

Když jsme přemýšleli, jak rozšířit portfolio našich služeb, uvědomili jsme si, že je to právě logistika první a poslední míle paletových (LCL/LTL) zásilek, která nám pomůže dosáhnout efektivnějšího využití našich stávajících kapacit v oblasti dopravních, celně deklaračních i skladových služeb.

Pro naše zákazníky, kterými jsou především partnerské logistické společnosti provozující pravidelnou sběrnou službu kusových zásilek do a z České republiky nyní zajišťujeme svoz a rozvoz jejich zásilek, cross dock i krátkodobé skladování v našem logistickém centru. Pro společnosti ze zemí mimo EU pak také zajišťujeme kompletní celní odbavení.

Zajišťujeme pro naše klienty a partnery co nejrychlejší a nejjednodušší odbavení zásilek. Velkým úkolem pro PST CLC je především sladit činnost zaměstnanců ze tří různých oddělení naší společnosti, a to z paletové distribuce, skladu a celních služeb.

Zákazníkům také nově nabízíme pro veškerou komunikaci centrální kontaktní místo, které vše zastřešuje, koordinuje činnosti jednotlivých oddělení a vyřeší i ty nejsložitější požadavky.

Pro pilotní projekt jsme ze strategických a geografických důvodů zvolili Brno, kde jsme se přestěhovali do nového, většího skladu. Po zdárném překonání prvotních těžkostí, spojených se zavedením a nastavením všech potřebných procesů jsme na jaře mohli přejít do druhé fáze projektu, tedy do zapojení našeho dalšího logistického centra, tentokrát v Úžicích u Prahy.

Zavedením této služby jsme především získali nové zásilky pro náš domácí distribuční systém a podařilo se nám rozšířit již tak vysoký počet vyřešených celních případů. Koncoví zákazníci jsou pak pro náš obchodní tým vhodným zdrojem pro akviziční činnost.

18.03.2021

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...