1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Raben rozšiřuje svou činnost o řecký trh

Raben 16Začátkem října 2021 se společnost Intertrans S.A., přední řecký poskytovatel logistiky, stala součástí rodiny Raben Group. Díky této transakci Raben rozšiřuje síť svých poboček a působí už ve 14 zemích.

Akvizice má upevnit postavení obou společností nejen na řeckém, ale především na evropském a světovém trhu. Rozšíření produktového portfolia a zlepšení provozu s cílem zvýšit spokojenost zákazníků jsou strategickými cíli obou organizací.

„Naše kamiony jezdí každý den po celém světě a v praxi tak dokazují, že za ta léta již „známe cestu“ – hrdé a zralé zjištění, které se odráží v našem sloganu ‚we know the way‘. Přejeme si zůstat nedílnou součástí logistického řetězce každého profesionála a jsme odhodláni trvale růst a využívat každé příležitosti, která bude sloužit potřebám našich zákazníků. To, že jsme se stali součástí Raben Group, nám nesporně otevírá nové příležitosti a představuje konkurenční výhodu nejen pro nás, ale především pro naše zákazníky,“ vysvětluje Georgios Tsakiris, CEO Intertrans S.A.


Díky 40 letům zkušeností v oblasti evropské silniční dopravy se společnost Intertrans důsledně ubírá cestou spolehlivosti a vzájemné důvěry se svými spolupracovníky a zákazníky. Své aktivity v oblasti dovozu a vývozu společnost zahájila jako zásilková firma v roce 1981. Po celou dobu nabízí ověřenou kvalitu, včasnost a rychlost, jakož i naprostou důvěru a bezpečnost při každém kroku v rámci celého procesu. Evropská dopravní síť společnosti Intertrans pokrývá 12 zemí a zahrnuje celkem 23 center a 17 obchodních partnerů po celé Evropě. Tato řecká společnost má k dispozici 11 000 m2 skladové plochy, více než 90 kamionů a zaměstnává 70 lidí. Sídlo společnosti se nachází v Pireu poblíž Athén a další dvě pobočky jsou v Soluni a Heraklionu na ostrově Kréta.


„Jsme hrdí na to, že se Intertrans, společnost s více než 40letými zkušenostmi v oblasti logistiky, připojila k rodině Raben Group.“ Obě společnosti sdílejí podobné hodnoty a věnují velkou pozornost inovacím a technologiím. Pevně věříme, že kombinace potenciálu Raben Group a know-how společnosti Intertrans v oblasti řeckého trhu a mezinárodní distribuce přinese výhody všem zákazníkům Raben Group. Dosáhli jsme dalšího důležitého milníku,“ uvedl Ewald Raben, CEO Raben Group.

Díky převzetí společnosti Intertrans Raben Group v současné době působí na 14 evropských trzích, zaměstnává přes 10 000 lidí a má k dispozici více než 1 200 000 m2 skladové kapacity. Společnost důsledně realizuje svoji strategii růstu, vždy hledí do budoucnosti a na první místo staví potřeby zákazníků.

13.10.2021

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...