1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Společnost Eaton zahajuje intenzivní nábor pracovních sil za účelem urychlení energetické transformace v budovách

EATON logo nahledTZPraha - Společnost Eaton, zabývající se řízením energie, ohlásila významné investice zaměřené na energetickou transformaci v budovách, včetně plánovaného náboru více než 300 lidí do roku 2025, aby tak urychlila udržitelnější budoucnost poháněnou čistou energií.

Společnost Eaton chce toto úsilí podpořit a proto vytvořila 50 nových relevantních pozic. Nábor nových zaměstnanců se týká zemí EMEA a týká se také České republiky, Francie, Německa, Maďarska, Nizozemska, Norska, Švýcarska a Spojeného království. Eaton hledá kandidáty s širokou škálou zkušeností, včetně těch, kteří mají dovednosti v oblasti strojírenství a výkonové elektroniky, počítačové vědy a softwaru nebo ekonomie, politické vědy, marketingu, komunikace a žurnalistiky.

„Jedná se o skvělou příležitost pro ty, které přijmeme,“ dodává Delphine Clementová, vedoucí úseku komerční a průmyslové budovy, EMEA. „Pomohou vytvořit udržitelnější budoucnost a také bezpečnější, dostupnější a spolehlivější dodávky elektřiny. Jejich pozice také perfektně umožní podporu inovací a kariérní postup v rámci jednoho z nejdynamičtějších a nejzajímavějších meziodvětvových trendů současnosti.“

Vzhledem k tomu, že se zvyšuje počet elektromobilů a klesají náklady na výrobu a skladování energie z obnovitelných zdrojů, stanovila si společnost Eaton cíl stát se klíčovým hráčem a v oblasti transformace dnešních budov v energetická centra zítřka. Podle společnosti Aurora Energy Research se jen na silnicích ve Spojeném království a v Německu do roku 2040 očekává 40 milionů elektromobilů, což zatíží stávající rozvodné sítě a podpoří významné zavádění nové infrastruktury nabíjecích stanic, zejména ve městech. Zároveň jsou ekonomické argumenty pro obnovitelné zdroje energie stále silnější: Organizace Bloomberg New Energy Finance odhaduje, že energie z nových zařízení na větrnou a solární energii v Evropě bude do poloviny 20. let 21. století levnější než energie z průměrné elektrárny na zemní plyn.

Tím, že společnost Eaton zvýší investice do transformace energetiky v budovách, pomůže majitelům připravit se na budoucí příležitosti a využít je. Prostřednictvím systémů řízení energie, technologií pro nabíjení elektromobilů a řešení pro skladování energie, umožní Eaton majitelům budov podpořit elektrifikaci a zaměřit se na řešení klíčových problémů, jako jsou energetická účinnost, plánování kapacit a vlastní variabilita obnovitelné energie. Majitelé budov budou mít nakonec možnost vyrábět a skladovat více obnovitelné energie na místě, což umožní inteligentní, pohodlné a levnější nabíjení elektromobilů, stejně jako prodej energie zpět do sítě.

„Jsme nadšeni, že vzhledem k naší pozici na čele energetické transformace v budovách, jsme vystaveni řadě výzev a příležitostí,“ pokračuje Clementová. „Abychom pomohli vybudovat nízkouhlíkovou budoucnost a uspokojit rostoucí poptávku po energii, využíváme nové technologie a systémy řízení energie k vytváření modernizovaných sítí budoucnosti. Klíčem k tomu je umožnit majitelům budov, aby využili revoluci v oblasti obnovitelné energie a podpořili miliony elektromobilů, které přicházejí na silnice v oblasti EMEA.“

23.12.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...