1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

innogy vybaví dobíjecí infrastrukturou logistická centra DHL

Innogy rweinnogy se stala novým partnerem přední světové poštovní a logistické skupiny Deutsche Post DHL Group v oblasti elektromobility.

Obě společnosti uzavřely smlouvu o spolupráci v Německu a v devíti dalších evropských zemích včetně Česka až do konce roku 2019. Elektrické dodávky StreetScooters, které si Deutsche Post sama vyvinula, mohou být dobíjeny s využitím řešení, které innogy navrhla speciálně pro tyto vozy, specifické potřeby logistiky a velkých vozových parků.

„Skupina Deutsche Post provozuje jeden z největších vozových parků v Německu a zároveň je průkopníkem ekologické elektrické mobility. Proto jsme na toto partnerství velmi hrdí. Dokazuje, že v našem portfoliu máme řešení jak pro provozovatele fleetů, tak i pro ostatní podnikatele a domácnosti,“ řekl Martin Herrmann, člen představenstva a obchodní ředitel innogy SE.

„Potřebovali jsme najít nákladově efektivní a velmi kvalitní řešení, které se dokáže vypořádat s náročnými požadavky každodenní poštovní práce a současně je rychlé a snadno se obsluhuje. Tohle všechno innogy nabízí, navíc na mezinárodní úrovni,“ dodal Achim Kampker, CEO StreetScooter GmbH and Senior Vice-President pro oblast E-Mobility v Deutsche Post.

Dodávky StreetScooter se nabíjejí přes noc, aby byly hned ráno připraveny na další provoz. Řidiči aktivují nabíjení pomocí klíčenky s RFID technologií, kterou mají u svých klíčů od vozu. Kvůli úspoře místa disponují nabíječky až čtyřmi dobíjecími body a pro jednoduchou a rychlou manipulaci jsou k nim dobíjecí kabely připojeny trvale. Výhodou je snadná demontáž dobíječek a přesun na jiné místo podle potřeby.

V uplynulých letech innogy pracovala na tom, aby posunula vývoj nejmodernějších nabíjecích technologií. V současné době je innogy jedním z předních evropských provozovatelů infrastruktury pro nabíjení elektromobilů s přibližně 7 tisíci nabíjecími body.

14.02.2018

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...