1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Pražská plynárenská dodá plyn i elektřinu České poště

gas fire1Pražští plynaři uspěli v ostré konkurenci dalších tuzemských energetických společností a v příštích čtyřech letech budou dodávat zemní plyn a elektřinu do několika stovek odběrných míst České pošty po celé České republice.

Rozhodlo o tom výběrové řízení formou veřejné zakázky, kde Pražská plynárenská nabídla nejlepší podmínky a zvítězila. V rámci dodávky zemního plynu společnost navíc obhájila předchozí vítězství, v dodávce elektřiny pro Českou poštu uspěla poprvé. V rámci zemního plynu se jedná o roční objem dodávaného plynu cca 90 GWh, v rámci elektřiny pak 77 GWh.

„Dosaženého úspěchu si velmi vážíme a bereme jej jako potvrzení toho, že se naše společnost ubírá správným směrem a je na trhu úspěšná. Podstatné a důležité je, že se nejedná o úspěch ojedinělý, protože podobně úspěšní jsme v posledních měsících byli i v rámci výběrových řízení na dodávku energií například pro Ministerstvo práce a sociálních věcí, Statutární město Mladá Boleslav, Správa nemovitostí města Znojma, Statutární město Brno a řadu dalších subjektů., komentoval předseda představenstva společnosti Ing. Pavel Janeček. Pražská plynárenská je českým dodavatelem energií, kterého vlastní hlavní město Praha. Je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a energie celkově dodává do téměř 420 tisíc odběrných míst po celé České republice.

14.01.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...