1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Skupina PRE se rozrůstá o další společnost

PipelinePraha - V poslední listopadový den se stala společnost FRONTIER TECHNOLOGIES, s.r.o., (dále jen Frontier Technologies) součástí skupiny PRE a to prostřednictvím společnosti PREměření, a. s.

Frontier Technologies vstoupila na trh energetických úspor v oblasti systémů umělého osvětlení s prvními projekty v roce 2011 a dnes patří mezi významné hráče v tomto oboru na území České i Slovenské republiky s referencemi i mimo toto území.

Předmětem její činnosti je vývoj, výroba a dodávky inteligentních osvětlovacích řešení vnitřních i venkovních prostor. Projekční a administrativní zázemí je v Praze, obchodní zastoupení na Moravě i ve Slovenské republice, výrobní a skladové prostory pak na Mělnicku.

Ředitel společnosti PREměření Aleš Staněk k celé transakci říká. „Osvětlení považujeme za velmi perspektivní, protože ze všech stran cítíme tlak na úspory a návratnost se v realizovaných projektech pohybuje od jednoho do tří let. Koupě takové společnosti zapadá do konceptu energetických služeb, které PREměření  nabízí a je to splnění dalšího z našich strategických záměrů.“

Stávající i budoucí jednatel společnosti Gabriel Lukáč k transakci dodává: „Pro společnost Frontier Technologies je akvizice velkou příležitosti pro další dynamický růst společnosti spočívající v propojení kapitálové a obchodní síly skupiny PRE s flexibilitou technologické a inovativní společnosti, kterou se Frontier Technologies stala v průběhu posledního necelého desetiletí“.

17.01.2019

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...