1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

V Letňanech začínají veletrhy o elektronice, energiích a vytápění

electicity pylon 2Praha - Na výstavišti v pražských Letňanech začíná 3. ročník mezinárodního veletrhu For Elektron, zaměřený na novinky a trendy z elektrotechniky, elektroniky, energetiky a automatizace.

Současně s ním se konají specializované veletrhy For Energo o výrobě a rozvodu elektrické energie a For Automation věnovaný automatizační, regulační a měřicí technice. V letňanském areálu dnes začíná i veletrh Voda-klima-vytápění, který navazuje na dřívější Aqua-therm Praha.

Veletrhy For Elektron a For Energo jsou zaměřené na odbornou veřejnost. Součástí je doprovodný program a v rámci veletrhu jsou vyhlášeny soutěže GRAND PRIX a TOP EXPO. Přehlídek For Electron a For Energo se loni zúčastnilo 326 vystavovatelů z deseti zemí. Veletrhy končí ve čtvrtek 21. listopadu.

Začíná i veletrh Voda-klima-vytápění, který navazuje na dřívější Aqua-therm Praha, který pořadatelé vždy na konci listopadu organizovali uplynulých téměř dvacet let. Před letošním ročníkem ale ukončili spolupráci s rakouským majitelem licence. "Protože již nejsme vázáni licenčními pravidly, můžeme v daleko větší míře vycházet vstříc konkrétním přáním kam veletrh posunout, aby účast na něm byla efektivní pro vystavovatele i návštěvníky," uvedl na webu František Kočí, ředitel Progres Partners Advertising.

První dva dny veletrhu Voda-klima-vytápění budou věnovány zejména odborným tématům. Mezi několika desítkami vystavovatelů bude také Státní fond životního prostředí, který bude návštěvníkům poskytovat informace o budoucnosti dotačního programu Nová zelená úsporám. Veletrh Voda-klima-vytápění trvá do pátku 22. listopadu.

20.11.2013  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...