1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Evektor úspěšně absolvoval audit čínského úřadu pro civilní letectví

evektor logoEvektor úspěšně absolvoval audit čínského úřadu pro civilní letectví (CAAC) ve svém výrobním závodě v Kunovicích. Audit CAAC byl zaměřen na zabezpečení a kontrolu jakosti vyráběných lehkých sportovních letadel.

Tým kontrolorů CAAC provedl audit výrobních prostor společnosti Evektor-Aerotechnik včetně výroby dílů, montáže letounů a skladů.

Evektor tímto potvrdil soulad s požadavky CAAC na výrobu lehkých sportovních letadel. Díky tomu je Evektor od CAAC i nadále plně autorizován pro dodávky lehkých sportovních letounů SportStar SL na čínský trh.

“Systém řízení jakosti společnosti Evektor-Aerotechnik auditovaný čínským úřadem pro civilní letectví CAAC a rovněž federálním americkým leteckým úřadem FAA společně s certifikovanou leteckou výrobou Evropským úřadem pro bezpečnost letectví EASA představují plnění nejvyšších norem všeobecného letectví společností Evektor-Aerotechnik a jsou základem pro nejvyšší kvalitu letadel Evektor.”, uvedl Jaromír Matuška, manažer kvality společnosti Evektor-Aerotechnik.

20.11.2015

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...