1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Aleš Damm novým generálním ředitelem společnosti Cofely

cofely logoAleš Damm (48) se stal generálním ředitelem společnosti Cofely v České republice, dceřiné firmy francouzského energetického koncernu GDF SUEZ.

Damm má v čele Cofely pokračovat ve sjednocování tuzemských aktivit energetického holdingu a v rozvoji a expanzi Cofely na českém trhu.

Aleš Damm je inženýrem v oboru Ekonomika zahraničního obchodu, který absolvoval na Vysoké škole ekonomické v Praze a zároveň držitelem titulu Master of Business Administration. Zastával různé manažerské pozice v energetickém průmyslu a v oblasti telekomunikací. V energetickém odvětví se pohybuje od roku 2004, kdy začal pracovat pro skupinu ČEZ. Zde zastával několik vrcholových manažerských pozic a byl odpovědný za zahraniční operace skupiny ČEZ v Bulharsku a Rumunsku.

 „Ve své nové roli se budu soustředit na zařazení vyššího rychlostního stupně při zavádění nejlepší praxe ve vnitřním fungování společnosti a zároveň podporovat strategii GDF Suez selektivně investovat do smysluplných projektů s vysokou přidanou hodnotou,“ říká Aleš Damm.

26.05.2014

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...