1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Doosan Bobcat jmenuje Alvara Pacini do pozice Regional President EMEA

PACINI AlvaroSpolečnost Doosan Bobcat oznámila, že Alvaro Pacini převzal s okamžitou účinností roli prezidenta společnosti Doosan Bobcat Europe pro oblast Blízkého Východu a Afriky (EMEA).

Pacini bude odpovědný za podnikání společnosti Doosan Bobcat v EMEA a bude reprezentovat značky Doosan, Bobcat, Geith a Portable Power.

Pacini se ke společnosti Doosan Bobcat připojil v roce 2011 na pozici Vice President of Sourcing v EMEA. Později převzal další odpovědnosti a v roce 2013 se postavil do čela řízení celkové kvality a posléze v roce 2015 i řízení provozu. Před tím Pacini pracoval pro společnost Faurecia v Brazílii.

Společnost Doosan Bobcat rozšiřovala své portfolio produktů a rozšiřovala své distribuční kanály napříč svými značkami těžkých, kompaktních a přenosných elektrických zařízení. Vedoucí pracovníci společnosti věří, že Pacini pomůže udržet pozitivní rozjezd. 

„Věřím, že nám Alvaro se svou více než 30letou mezinárodní praxí s vedením pomůže pokračovat v dodávání inovativních, kvalitních produktů a služeb, které od nás naši distributoři a zákazníci očekávají,“ prohlásil Scott Park, prezident a generální ředitel společnosti Doosan Bobcat Inc.

Alvaro získal titul v oboru strojního inženýrství se specializací na automobilové motory na univerzitě Universidade São Francisco v Brazílii a také titul MBA v oboru průmyslové administrace z INPG v Brazílii. Je to rodilý Portugalec a mluví plynně anglicky, španělsky a francouzsky.

09.05.2017

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...