1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Nový generální řiditel v Maďarsku

Kuehne Nagel El  Elemer Lanyi MartonPaty, Maďarsko – Márton Lányi (37), který pracoval ve společnosti Kuehne + Nagel na různých pozicích již od roku 2006, převzal od 1. června 2014 odpovědnost za řízení maďarské pobočky Kuehne + Nagel.

Márton Lányi pracuje ve společnosti Kuehne + Nagel od roku 2006. Jako regionální ředitel operativy pro pozemní přepravu, rozvinul východoevropskou síť pro sběrné zásilky v rámci tohoto regionu. Od roku 2008 do června 2014 zodpovídal za operativu pozemní přepravy v Maďarsku. Na své nové pozici vystřídá bývalého ředitele Eleméra Élő, který 31. května 2014 odešel do důchodu poté, co vedl maďarskou pobočku úspěšně po dobu více než sedmi let.

„Společnost Kuehne + Nagel působí v Maďarsku od roku 1992 a od té doby soustavně rozšiřuje sortiment nabízených služeb i logistickou infrastrukturu. Jsem přesvědčen, že odborné znalosti místního trhu Martona Lányi, budou velkým přínosem pro budoucí úspěšný rozvoj naší firmy“, uvedl Bob Mihok, regionální ředitel společnosti Kuehne + Nagel Východní Evropa.

O Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel patří mezi přední světové logistické společnosti s přibližně 63.000 zaměstnanci, působící v 1.000 pobočkách a to ve více jak 110 zemích. Koncern se dlouhodobě pohybuje na vedoucích pozicích v segmentech kontraktní logistiky a letecké či námořní přepravy a nabízí komplexní služby řízení dodavatelského řetězce na bázi nejmodernějších IT řešení.

Společnost Kuehne + Nagel působí v Maďarsku ve 3 lokacích a zaměstnává 650 lidí.

09.08.2014

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...