1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Předsedou představenstva RWE Energie byl zvolen Tomáš Varcop

RWE logoPraha - Novým předsedou představenstva společnosti RWE Energie byl zvolen Tomáš Varcop (48). Ve vedení firmy střídá Romana Budinského, který ji řídil od jejího vzniku v červnu 2009. ČTK to sdělil mluvčí skupiny RWE Martin Chalupský.


Dozorčí rada RWE Energie projednala rezignaci Budinského na funkci předsedy a člena představenstva společnosti a schválila ukončení jeho členství k 10. prosinci. Zároveň zvolila Varcopa členem představenstva od 11. prosince a představenstvo firmy ho zvolilo předsedou představenstva RWE Energie.

 

Varcop zůstává členem představenstva a obchodním ředitelem společnosti RWE Česká republika, která řídí aktivity skupiny RWE v Česku. Budinský zůstane členem širšího vedení RWE Energie a bude se věnovat péči o klíčové zákazníky RWE.

Společnost RWE Energie vznikla 1. června 2009 fúzí Středočeské plynárenské, Západočeské plynárenské a Severočeské plynárenské. Koncern RWE sloučí k 1. lednu pět podniků zabývajících se prodejem plynu a elektřiny koncovým zákazníkům. Na celém území Česka bude koncern nabízet energie prostřednictvím RWE Energie.

19.12.2013  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...