1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Produkce koksu v Polsku loni vzrostla, vývoz také

miner
Varšava - Produkce koksu v Polsku se loni zvýšila o půl milionu na 9,2 milionu tun. Vyšší byl i vývoz, který dosáhl 5,8 milionu tun. Vyplývá ze zprávy, kterou dnes zveřejnil polský vývozce koksu Polski Koks.

EP Industries chce převzít společnost Energetické opravny

electricity pylons1
Brno - Skupina EP Industries podnikatele Daniela Křetínského chce převzít kadaňskou společnost Energetické opravny. Zatím ji vlastní ze sta procent společnost Colora.

Pilsen Steelu přibývají zakázky, firma chce přijmout desítky lidí

steel factory4
Plzeň - Plzeňským hutím a kovárnám Pilsen Steel, které loni v říjnu odvrátily konkurz, přibývají zakázky. Podnik se 750 zaměstnanci chce do dvou tří měsíců přijmout desítky lidí.

Výrobce luxusních aut Bentley loni dodal rekordní počet vozů

Bentley-Logo
Londýn - Výrobce luxusních vozů Bentley Motors loni dodal zákazníkům nejvíce aut ve své historii. Globální odbyt limuzín, kabrioletů a dalších luxusních aut mu proti předešlému roku vzrostl o 19 procent na rekordních 10.120 vozů.

SOR dodala do Košic prvních 80 autobusů z kontraktu na 127 vozů

SOR bus logo
Bratislava - Firma SOR Libchavy dodala do Košic prvních 80 nových autobusů z kontraktu na 127 vozů za 28,7 milionu eur (788 milionů korun), který uzavřela s tamním městským dopravním podnikem.

Farmaceutická společnost Teva jmenovala nového šéfa

teva pharmaceuticals logo
Tel Aviv - Izraelská farmaceutická společnost Teva Pharmaceutical Industries jmenovala svým novým generálním ředitelem čtyřiapadesátiletého Ereze Vigodmana.

Forest Labs koupí za tři miliardy USD výrobce léků Aptalis

forest laboratories logo
New York - Americká farmaceutická společnost Forest Laboratories se dohodla na převzetí výrobce specializovaných farmaceutik Aptalis.

Těžba plynu v USA poroste příští rok popáté na nový rekord

gas fire big
Washington - Už pátým rokem za sebou se v roce 2015 zvýší těžba zemního plynu ve Spojených státech na nový rekord a k blízkosti historického maxima se napřesrok dostane americká produkce ropy.

ČEZ bude dva roky dodávat plyn pro 1000 míst České pošty

CEZ logo
Praha - Energetická společnost ČEZ od ledna dodává plyn do zhruba 1000 odběrných míst České pošty. V soutěži o dodávky plynu od ledna 2014 do konce roku 2015 zvítězila společnost ČEZ Prodej, sdělil ČTK mluvčí ČEZ Jan Pavlů.

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...