1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Bečár v P3 povýšil, stal se výkonným ředitelem pro střední Evropu

Peter BecarPraha - Stávající výkonný ředitel developera PointPark Properties (P3) pro ČR a Slovensko Peter Bečár povýšil. Stejnou funkci bude totiž vykonávat pro celou střední a východní Evropu.

Společnost to sdělila s tím, že místo něho bude českému trhu šéfovat Tomáš Míček.

Dvaatřicetiletý Bečár se podnikání věnuje od svých 18 let, kdy založil společnost WebCom Ltd. a poté i firmu Comsultia Ltd. Díky své znalosti slovenského trhu byl od roku 2007 zodpovědný za vybudování pobočky P3 v Bratislavě, kde začínal jako obchodní ředitel a následně zastával post výkonného ředitele pro Českou republiku a Slovensko. Nově bude zodpovědný za vedení a rozvoj společnosti P3 v celé střední a východní Evropě.

Vystudoval strategický management na Univerzitě Komenského v Bratislavě. Je svobodný, hovoří anglicky a částečně německy. Mezi jeho záliby patří cestování, sport a hudba.

Třiačtyřicetiletý Míček má v oblasti realit a developmentu dvacetileté zkušenosti. Pracoval jako viceprezident ve společnosti ProLogis Czech Republic, působil také jako projektový manažer ve společnosti TK Development. Od roku 2010 pracuje v P3, kde se věnuje především akvizicím a také dalšímu rozvoji logistických parků patřících do portfolia společnosti. Nově bude zodpovědný za rozvoj a vedení společnosti P3 v rámci České republiky.

Míček vystudoval obor stavební inženýrství a management na Vysokém učení technickém v Brně. Je ženatý, hovoří anglicky a částečně německy. Mezi jeho záliby patří současné výtvarné a filmové umění a sport.

Mezinárodní developerská společnost byla ještě jako Pinnacle založena v roce 2001 s centrálou v Praze a začala nakupovat pozemky ve střední a východní Evropě. V roce 2008 firmu, zabývající se výstavbou průmyslových prostor a správou majetku, od Merrill Lynch získala společnost Arcapita. O rok později změnila název na PointPark Properties. Loni na podzim developer oznámil, že ho koupily investiční společnost TPG a její partner Ivanhoé Cambridge.

PointPark Properties v ČR spravuje dva průmyslové parky s celkovou rozlohou 203.957 metrů čtverečních. Kromě ČR působí v Bulharsku, Francii, Německu, Itálii, Lucembursku, Nizozemsku, Polsku, Rumunsku, na Slovensku, ve Velké Británii a v Perském zálivu. Jeho aktiva tvoří 48 logistických nemovitostí s celkovou plochou 1,46 milionu metrů čtverečních a pozemky, které umožňují další rozvoj a výstavbu více než 590.000 metrů čtverečních skladových prostor po celé Evropě.

09.01.2014  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...