1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Ekospol v pražských Kyjích postaví další tři domy se stovkou bytů

Panelak3Praha - Ekospol zahájil v pražských Kyjích stavbu dalších třech čtyřpodlažních domů se 105 byty. Stavbu plánuje dokončit a byty předat majitelům příští rok na jaře, informovala developerská společnost.

V projektu Panorama Kyje má v budoucnu být až tisíc bytů, půjde tak o jeden z největších bytových areálů v Praze.

Developer díky předprodejům už před zahájením stavby aktuální páté etapy projektu prodal celkem 60 procent z více než stovky plánovaných bytů. "Rychlost, se kterou prodáváme byty v této lokalitě, dokládá výsadní postavení projektu Panorama Kyje jako aktuálně nejprodávanějšího pražského projektu s novými byty u metra," tvrdí generální ředitel a předseda představenstva společnosti Ekospol Evžen Korec, podle nějž bylo v prvních třech etapách projektu Panorama Kyje všech 431 bytů vyprodáno více než půl roku před dokončením. "U čtvrté etapy už zbývá doprodat pouze 17 bytů. Tato etapa přitom bude dokončena až na podzim letošního roku," dodal Korec.

Kromě páté etapy projektu Panorama Kyje letos společnost Ekospol představí a na trh uvede nové projekty v Uhříněvsi, Michli či Řeporyjích. Svou nabídku také rozšíří o navazující etapu projektu Nové Měcholupy a další etapu projektu Panorama Kyje. Celkem tak v hlavním městě nabídne 519 nových bytů.

Společnost Ekospol je druhým největším developerem na pražském trhu. Loni v hlavním městě prodala celkem 653 nových bytů, což je meziročně o 47,7 procenta více. Dosáhla tak tržního podílu 13 procent. Celkem developeři v Praze loni prodali kolem pěti tisíc nových bytů. Za 22 let na českém trhu prodal Ekospol ve 44 projektech více než 8000 bytů.

11.04.2014  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...