1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Největší divizi stavební firmy Hochtief CZ nově řídí Marek Čepela

hochtief1Praha - Novým ředitelem divize Pozemní stavby Čechy společnosti Hochtief CZ byl k 1. říjnu jmenován Marek Čepela (40). Ve funkci nahradil Ivana Havla, který ze společnosti po osmi letech odchází.

ČTK o tom informoval mluvčí společnosti Michal Talián.

Čepela pracuje v Hochtief CZ od srpna 2012 a v divizi dosud zastával pozici ekonomického ředitele. Předtím působil jako finanční ředitel firmy Megatech Česká republika, která patří k velkým mezinárodním dodavatelům v oblasti automobilového průmyslu. Předtím strávil pět let v pozici ekonomického ředitele v technologické firmě Siemens Engineering.

Čepela vystudoval Českou zemědělskou univerzitu v Praze, Program ekonomika a management.

Největší německý stavební koncern Hochtief působí v České republice od roku 1999. Na českém trhu patří k největším společnostem. Loni firma dosáhla obratu 4,8 miliardy korun, aktuálně zaměstnává 1100 lidí. Divize Pozemní stavby Čechy nedávno pracovala například na stavbě prvního nového porevolučního divadla v Plzni, rekonstrukci památky UNESCO - zámeckého návrší Litomyšl, revitalizaci kláštera Broumov či výstavbě multifunkčního stadionu v Edenu.

05.11.2014  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...