1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

P3 expanduje na západ od Prahy akvizicí 10 000 m2 haly Arvato Services ve Stochově

Logistic Park2Praha - Developer průmyslových a logistických nemovitostí P3 Logistic Parks přebírá od společnosti Arvato Services průmyslovou halu o rozloze 10 000 m2, ke které lze následně na přilehlém pozemku přistavět dalších 17 000 m2.

Nový logistický areál P3 Prague D6 svou skvělou dopravní dostupností z Prahy, Kladna, a díky blízkosti dálnice D6 i z Karlových Varů nebo Lipska vhodně doplňuje portfolio parků P3 v širším okolí Prahy.

P3 Logistic Parks nabízí špičkové průmyslové a skladové nemovitosti prakticky na všech hlavních dálničních tazích z metropole. K parkům P3 Prague D1, D8 a D11, které doplňuje vlajkový park P3 Prague Horní Počernice s napojením na dálnici D10, nyní přibude nový park s označením P3 Prague D6. Ten leží ve středočeské obci Stochov pouhých 30 kilometrů západně od Prahy.

„Při této akvizici jsme nebrali v potaz pouze dostupnost ze západního cípu Prahy. Lokalita je atraktivní i pro potenciální klienty z Kladna, Karlových Varů, nebo Německa. Hala je navíc v excelentním stavu, a tak ji pro další rozvoj v maximální možné míře využijeme. Zákazníkům tak po rozšíření nabídneme celkem 27 000 m2 průmyslových prostor,“ říká Ondřej Vodička, ředitel akvizic ve společnosti P3 Logistic Parks.

V areálu až doposud působila společnost Arvato Services, která zde provozuje autorizované servisní středisko pro opravy zařízení a dále skladování a kompletaci s inteligentním řešením pick&pack včetně služeb zpětné logistiky. Hala třídy A byla vybudována ve vysokém standardu a po celou dobu provozu byla také velmi dobře udržována. I proto se společnost P3 rozhodla pro akvizici tohoto parku a jeho následné rozšíření.

„Rozhodování o opuštění Stochova bylo dlouhé a těžké – takto moderní a dostupnou budovu v blízkosti dálnice dnes na trhu jen tak nenajdete. Důvěřujeme P3, že pod jejich taktovkou bude park nadále vzkvétat a velmi brzo si najde nové nájemce,“ říká Roman Pavlíček, prokurista ve společnosti Arvato Services, která v části budovy zůstane v nájmu.

06.03.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...