1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Ve Veselí nad Moravou postvíme další dva polyfunkční domy

steel constructionZvítězili jsme ve veřejné zakázce na výstavbu dvou dalších objektů Rezidence Nová tržnice ve Veselí nad Moravou.

Ve Veselí nad Moravou jsme v letošním roce úspěšně dokončili výstavbu polyfunkčního domu „C“ Rezidence Nová tržnice. Kromě toho jsme za krátký čas zvládli zhotovit první etapu revitalizace sídliště Chaloupky. A v červnu jsme zvítězili ve veřejné zakázce „Rezidence Nová tržnice – Polyfunkční domy A a B a zpevněné plochy“, kterou jsme v průběhu července potvrdili podpisem smlouvy o dílo.

„Těší mě, že můžeme navázat na velmi dobrou spolupráci se zástupci města Veselí nad Moravou, kteří mohou být svým progresivně-developerským přístupem v oblasti bydlení inspirací pro ostatní města. Vítězství v této další veřejné zakázce je i v podstatě pochvalou pro celý tým, který se podílel na předchozí výstavbě polyfunkčního domu „C“, protože na této zakázce zástupci města Veselí nad Moravou poznali, že jsme odborníci a jednáme férově,“ uvedl Ing. Jaroslav Ševela, předseda představenstva PSG Construction a.s.

Polyfunkční domy „A“ a „B“ jsou součástí Rezidence Nová tržnice, která nabízí moderní prostory k bydlení či podnikání v centru města Veselí nad Moravou. Oba objekty „A“ + „B“ jsou čtyřpodlažní. Celkem zde vznikne 24 bytových jednotek, v parteru obou objektů se budou nacházet komerční prostory. Sekce A bude mít k dispozici 9 bytových jednotek, sekce B 15 bytových jednotek.

Předpokládané dokončení výstavby polyfunkčního domu „B“ je v prosinci roku 2023, polyfunkční dům „A“ by měl být postaven v první polovině roku 2024. Celkové náklady na výstavbu obou objektů činí více než 160 milionů korun.

26.08.2022

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...