1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

YTONG získal titul programu Superbrands 2017

Ytong tehlaStavební systém Ytong získal titul Superbrands pro rok 2017 v kategorii výrobce stavebních materiálů. Pro zákazníky a partnery je tato cena zárukou, že značka Ytong si drží stabilní kvalitu výrobků a služeb.

Program Superbrands hodnotí kategorie podnikatelských či průmyslových značek. Vznikl ve Velké Británii a nyní působí v 90 zemích pěti kontinentů. Oceňuje úspěchy firem v oblasti brandingu a snaží se upozornit veřejnost na silné značky na našem trhu. Udělení titulu předchází několikakolové výběrové řízení, zástupci značek se sami nemohou do programu nominovat.

Při nominaci se vychází z databáze všech registrovaných obchodních značek, kterou pro tento účel uvolní Úřad průmyslového vlastnictví. Společnost Bisnode, přední světový poskytovatel obchodních informací, na základě obchodních dat a výsledků vytvoří seznam nominovaných kandidátů. Dalším kolem je spotřebitelský průzkum, který na základě známosti a obliby zúží výběr na seznam semifinalistů. O udílení ceny pak rozhoduje odborná komise Brand Council.

„Rád bych jménem naší společnosti vyjádřil poděkování za projevenou důvěru a to nejen členům odborné komise, ale především našim zákazníkům. Velice si tohoto ocenění vážíme a vnímáme jej jako potvrzení naší dlouhodobé kvality a aktivního přístupu k zákazníkům,“ řekl při této příležitosti marketingový manager společnosti Luděk Suchomel

24.03.2017

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...