1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

130 teleskopických nakladačů Bobcat pro francouzské zemědělce

Doosan bobcat nakladOrganizace Camacuma zakoupila 130 teleskopických nakladačů Bobcat TL38.70HF.  V rámci svého vozového parku je bude nabízet k pronájmu francouzským zemědělcům.

Jedná se o vůbec největší zakázku na jeden model teleskopického nakladače v historii společnosti Doosan Bobcat EMEA. Teleskopické nakladače Bobcat byly dodávány postupně v první polovině roku 2021 v několika hromadných dodávkách.

Cuma je označení družstva francouzských zemědělců, jehož účelem je zpřístupnit zemědělské vybavení a pracovní síly svým členům. Ve Francii působí 11 740 Cuma družstev s 202 000 členy. Organizace Camacuma slouží jako národní nákupní centrum zemědělského vybavení pro družstva Cuma. Byla vytvořeno za účelem sdružených nákupů a členům družstev nabízí výhodné balíčky dlouhodobého pronájmu strojů.

Teleskopické nakladače Bobcat plní všechny požadavky zemědělců

Všestrannost, efektivita a úspora času byly vždy velkými přednostmi teleskopických nakladačů Bobcat. Pro vítězství v tendru vypsaném organizací Camacuma dokázal Bobcat využít těchto silných stránek, které jsou ideální kombinací pro dlouhodobý pronájem. Významným přínosem pro všechny zúčastněné je pak etablovaná prodejní a servisní síť po celé Francii. Dalším důležitým aspektem dohody je, že všechny teleskopické nakladače Bobcat byly vyvinuty a jsou vyráběny ve výrobním závodě Bobcat v Pontchâteau ve Francii.

Roy Haaker, viceprezident pro prodej a marketing Bobcat EMEA, vysvětluje: „Vyhověli jsme ve všech směrech požadavkům a očekáváním organizace Camacuma. Osvědčená a uznávaná kvalita našich teleskopických nakladačů je naším největším aktivem. Naše silná síť prodejců ve Francii nám umožňuje poskytovat servis na místě a zajistit kontinuitu služeb, bude-li to situace vyžadovat. A protože jsou naše stroje vyvinuty a vyrobeny ve Francii, měli jsme na své straně všechny argumenty, abychom prestižní zakázku získali.“

Yves-Mary Houdmon, ředitel organizace Camacuma, potvrzuje: „Teleskopické nakladače Bobcat jsme vybrali pro jejich výkon, pohodlí a spolehlivost. Tyto stroje splňují přísné požadavky organizace Camacuma na pevné a robustní stroje pro dlouhodobý pronájem členům našich družstev. Poskytujeme zařízení a garantujeme jeho provozuschopnost. Záruční a poprodejní servis strojů budou zajišťovat místní prodejci Bobcat. Významný je pro nás závazek reagovat do 48 hodin. Jedná se o novou službu pro družstva Cuma a jsme rádi, že ji můžeme zahájit se značkou Bobcat.“

Teleskopické nakladače Bobcat TL38.70HF jsou k dispozici k pronájmu s paletovými vidlemi a drapákovou lžící. Jsou však také připraveny k použití s mnoha dalšími druhy příslušenství.

Všestrannost modelu TL38.70HF ve službách francouzských farmářů

Teleskopický nakladač TL38.70HF je díky svému výkonu, produktivitě a robustnosti určen pro náročné práce. V kombinaci tříhvězdičkovou konfigurací Bobcat Agri poskytuje klimatizaci, vysokoprůtokovou hydrauliku, světla LED a mnoho dalších funkcí pro jakoukoli práci na farmách.

V kontrastu ke kompaktním rozměrům se šířkou pouhých 2360 mm a výškou 2477 mm stojí vysoký výkon motoru nové generace Bobcat D34 130 k, kterým je model TL38.70HF vybaven, i působivá výška zdvihu až 7 m s nosností až 3,8 tuny. Technologie HF (High Flow) nabízí špičkový výkon pro nejnáročnější práce. Model TL38.70HF je také vybaven hydrostatickou převodovkou a využívá hydraulický průtok 190 l/min. Patentovaná asymetrická kabina zajišťuje optimální viditelnost ve všech směrech pro bezpečnou a pohodlnou práci.

19.08.2021

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...