1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Ing. Michal Wdowyczyn, MBA v čele ZVVZ GROUP

zvvz logoNovým generálním ředitelem akciové společnosti ZVVZ GROUP, a.s. se dnes stal Ing. Michal Wdowyczyn, MBA (57 let). Do firmy přišel z pozice výkonného ředitele pro energetiku v PBS GROUP, a.s.

 

„Mým hlavním cílem je dostat strojírenskou skupinu ZVVZ na cestu trvalého a zdravého růstu výkonnosti a posilovat její tržní pozice ve vybraných teritoriích,“ uvedl Michal Wdowyczyn. Ten je absolventem oboru Tepelné a jaderné energetické stroje a zařízení na pražské ČVUT a profesní kariéru začínal právě v ZVVZ. V minulosti pracoval mimo jiné ve společnostech Alstom/GE Power či Škoda Praha, zaměřených také na energetiku a těžké strojírenství.

 Firma tak obsadila funkci, kterou od loňského října dočasně zastával Ladislav Musil. Ten nyní v holdingu převzal odpovědnost za řízení ekonomiky, controllingu a financí. Tyto úseky se od března v rámci organizační změny centralizovaly pod servisní společnost ZVVZ a.s. a v dceřiných společnostech ZVVZ Machinery a ZVVZ-Enven Engineering byly zrušeny, včetně dosavadních řídících pozic. Podobně se do jednoho útvaru a pod jedno řízení centralizoval nákup a logistika. Cílem je zásadně zefektivnit všechny činnosti holdingu, zjednodušovat je a odbourávat duplicitní činnosti.

24.04.2019

PŘEDPLAŤTE SI

220x600 CZA

Nenechte si ujít...