1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

DB Schenker nyní přináší rychlejší spojení z Číny do evropské distribuční sítě

DB schenker logoEssen, Praha – DB Schenker nově nabízí rychlejší spojení mezi Čínou a evropskou pozemní sítí díky pravidelným přepravám vlastních kontejnerů z Číny do Evropy i pro nízkoobjemové zásilky (LCL = less-than-container load).

Zákazníci již nemusí čekat, až naplní svým zbožím celý kontejner, a mohou si objednat i doručení menších kusových zásilek. DB Schenker využívá pravidelný železniční spoj z Wuhanu do Duisburgu, přeprava mezi terminály trvá přibližně dva týdny.

DB Schenker zákazníkům zajistí službu v režimu door-to-door, tj. včetně vyzvednutí a svozu zásilek v Číně, naplánování železniční dopravy z Wuhanu do Duisburgu a distribuce po Evropě s využitím distribuční sítě DB Schenker pro hromadné i kusové zásilky.

Ewald Kaiser, člen představenstva Schenker AG pro pozemní přepravy, vysvětluje: „Cílem je doručit zboží, které do Evropy přijelo euroasijským  koridorem, rychle a bezpečně do celé Evropy prostřednictvím naší navazující logistické sítě, a tím  poskytnout našim zákazníkům integrované door-to-door řešení.“

DB Schenker provozuje železniční kontejnerovou přepravu mezi Čínou a Evropou od roku 2011 pro zákazníky z různých průmyslových oborů. Přeprava vlakem je vhodná  pro zboží, které je potřeba dopravit do Evropy rychleji než po moři a levněji než letecky. Když zboží dorazí do Duisburgu, DB Schenker zajistí další pozemní přepravu do všech evropských zemí ve vlastní distribuční logistické síti.

Nabídkou sběrné služby pro LCL (less than container load) pokračuje DB Schenker v trendu rozšiřování a zkvalitňování nabídky služeb v oblasti železničních přeprav kontejnerů z Číny, ale také opačným směrem do Číny. Díky výraznému zkrácení doby přepravy je tato přepravní alternativa mezi zákazníky stále více oblíbená a růst poptávky umožňuje další optimalizaci těchto služeb.

25.01.2016

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...