1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Německá BMW Group zvolila Kuehne + Nagel logistickým partnerem pro své globální distribuční centrum náhradních dílů.

kuehne nagel logoHamburk – Přední světová logistická společnost Kuehne + Nagel se v listopadu stala výhradním poskytovatelem kompletní logistiky značkových náhradních dílů a autopříslušenství pro skupinu BMW Group v Německu.

Kuehne + Nagel bude podporovat BMW Group formou implementace moderních systémů řízení zacílených na složitou automobilovou logistiku náhradních dílů a příslušenství. Z globálního distribučního centra v Bavorsku distribuuje společnost BMW Group značkové náhradní díly a příslušenství svým regionálním velkoobchodním partnerům po celém světě, které zase zajišťují dodávky lokálním autorizovaným BMW prodejcům v jednotlivých zemích.

Od listopadu 2015 převezme Kuehne + Nagel postupně komplexní logistické operace ve všech třech skladových lokalitách v Dolním Bavorsku. Součástí služeb bude kromě naskladňování zboží také kontrola a balení náhradních dílů a příslušenství včetně samotného skladování, optimalizace skladových zásob, vyskladňování a nakládky zboží.

„Kuehne + Nagel je dlouhodobě stabilním a silným logistickým partnerem automobilového průmyslu. Tento nový kontrakt s BMW Group podtrhuje a potvrzuje naši rozsáhlou odbornost především v oblasti složité logistiky náhradních dílů a autopříslušenství. Jsme nadšeni, že jsme mohli ještě více prohloubit naše partnerství se skupinou BMW Group,“ říká Jens Wollesen, člen představenstva německé pobočky Kuehne + Nagel zodpovědné za kontraktní logistiku.

Kuehne + Nagel řeší kompletní životní cyklus automobilu: počínaje logistikou automobilové výroby přes logistiku přeprav a dodávek tzv. „just- in-time/just-in-sequence“ až po logistiku pneumatik, vráceného zboží, náhradního programu, značkových náhradních dílů a příslušenství.

12.11.2015

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...