1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Opel příští rok nabídne v Evropě auta připojená přes LTE

opel logo 2Ženeva - Automobilka Opel plánuje od příštího roku do všech svých modelových řad na vybraných evropských trzích zavést vysokorychlostní připojení LTE pod názvem OnStar. Uvedli to zástupci společnosti na ženevském autosalonu.

OnStar je předním poskytovatelem telematických, bezpečnostních a zabezpečovacích služeb a vyspělých informačních technologií. Připojení LTE OnStar v současnosti využívá více než 6,5 milionu zákazníků v USA, Kanadě, Číně a Mexiku.

Vozy Opel vybavené technologií OnStar se stanou výkonnými hotspoty wi-fi s možností připojení až sedmi zařízení. Systém zároveň vyšle automaticky nouzové volání v případě nehody nebo umožní získávat na dálku z vozu provozní informace. Zároveň nabízí pomoc při krádeži nebo asistenční služby.

Opel zároveň v Ženevě představil dvě nové varianty svého městského modelu Adam. Adam Rocks má otevřenou střechu a studie Adam S blízká sériové verzi pak nabídne výkon 150 koní. Další novinkou je Astra OPC Extreme, odvozený přímo od závodní verze Astra OPC Cup. O pohon se stará turbodmychadlem přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec o výkonu 300 koní.

10.03.2014  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...