1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

HB Reavis začal výstavbu komplexu Metronom v pražských Butovicích

hb reavis logoPraha - Developerská společnost HB Reavis Group dnes zahájila položením základního kamene výstavbu administrativního komplexu Metronom Business center u pražské stanice metra Nové Butovice.

Společnost v centru, které by mělo být dokončeno na počátku roku 2015, nabídne 31.000 metrů čtverečních pro kanceláře a 1700 metrů čtverečních pro obchody. Firma o tom informovala v tiskové zprávě.

"Metronom BC je již naším třetím projektem v Praze, po Karlínu jsme zvolili další velmi zajímavou lokalitu s výborným spojením pro individuální i hromadnou dopravu," uvedla generální ředitelka HB Reavis v ČR Olga Humlová.

Společnost HB Reavis koupil projekt Metronom BC v polovině loňského roku, součástí projektu jsou rovněž dvě patra služeb (restaurace, obchody) a úprava veřejného prostranství. Jednotlivá patra nabídnou ve třech výškově stupňovitých budovách variabilní kancelářské prostory od 250 do 4500 metrů čtverečních.

Mezinárodní developerská skupina HB Reavis sídlí v Lucembursku, působí na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku, České republice, Velké Británii a Turecku. Skupina byla založena v roce 1993.

24.01.2014  ČTK

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...