1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

20 let ARMATURY Group - co je největší devízou firmy

armatury group logoV letošním roce si připomínáme 20 let fungování společnosti ARMATURY Group. Od začátků fungování akciové společnosti v roce 2000 se z malé regionální firmy stal lídr na trhu průmyslových armatur.

„Naše cesta k úspěchu je vydlážděna úsilím a schopnostmi uspokojovat potřeby zákazníků, chutí překonávat překážky a přijímat nové výzvy.  Vybudovali jsme si dobrou pověst, která nám pomáhá uspět na trhu a posouvá nás mezi přední špičkové výrobce průmyslových armatur. Zároveň nás to zavazuje odvádět i nadále prvotřídní výkon a neusnout na vavřínech,“ hodnotí dvacet let firmy výkonný ředitel Petr Groh.
Umíme zajistit kompletní dodávky

Filosofie společnosti spočívá ve snaze nabídnout zákazníkovi komplexní řešení, a to hlavně díky širokému sortimentu vyráběných armatur, včetně speciálních provedení a úprav dle požadavků zákazníka. To vše doplněné o dodávky potrubí, hutního materiálu a dalšího příslušenství. Mezi poskytované služby patří havarijní, záruční i pozáruční servis, dále služby v oblasti měření a regulace, montáž a uvedení do provozu, včetně realizace menších technologických celků. Jednoduše řečeno, umíme zajistit kompletní dodávky, to je naše významná devíza.
Víte, že ročně vyexpedujeme na 50 tisíc armatur?

Díky velkému množství a různorodosti zakázek čerpáme nové zkušenosti, které nám pomáhají rozšiřovat výrobní portfolio. Takové množství práce bychom nebyli schopni odvést bez kvalifikovaných odborníků. A právě zaměstnanci jsou naší další velkou devízou. Tým našich zaměstnanců, jenž činí okolo 550 oborových profesionálů, si poradí také s nadstandardní či atypickou zakázkou. To vše z nás dělá spolehlivého partnera, a to nejen na tuzemském trhu. Ročně expedujeme na 50 tisíc armatur, z nichž 70 % putuje na pět kontinentů. Výrobky pod značkou ARMATURY Group najdete ve více než 70 zemích po celém světě!

Kulové kohouty, klapky, šoupátka, speciální hutní armatury...

Ve společnosti ARMATURY Group se zaměřujeme na výrobu armatur, technologických celků a souvisejících služeb v oblasti energetiky, chemie, petrochemie, plynárenství, hutnictví, vodárenství a také v oblasti ropného průmyslu. Díky investicím do nákupu vývojových a konstrukčních technologií neustále zdokonalujeme procesy, výrobu i samotné výrobky. V tomto moderním provozu jsme schopni vyvíjet a vyrábět armatury, které odolávají i těm nejnáročnějším pracovním podmínkám. Díky vlastnímu know-how a širokému sortimentu přizpůsobujeme výrobu tak, aby vyhověla normám EN, ASME,  GOST a dalším. Mezi naše portfolio produktů patří zejména kulové kohouty, zpětné, uzavírací a regulační klapky, šoupátka, ventily, hutní armatury a také vysoce spolehlivé armatury pro jadernou energii. Všechny tyto produkty najdete v přehledném online katalogu armatur na našich webových stránkách nebo přímo na tomto odkazu: https://www.armaturygroup.cz/armatury

Od roku 2019 jsme součástí skupiny Vexve Armatury Group, která je předním evropským poskytovatelem komplexního řešení pro dodávky průmyslových armatur. Skupina, jejíž součástí jsou také společnosti Vexve Oy a ZMK Technologies GmbH, je ve vlastnictví investiční společnosti DevCo Partners Oy.

01.12.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...