1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

CZ LOKO představilo firemní hodnoty a staví na nich další prosperitu společnosti

cz loko lokomotivaPodpisem speciální hodnotové tabule byly v českotřebovském závodě slavnostně zveřejněny nejdůležitější hodnoty společnosti CZ LOKO – Odpovědnost, Kvalita, Týmovost, Slušnost a Inovace. Pro všechny zaměstnance a spolupracovníky tvoří závazný rámec chování.

Jako první se k nim svými podpisy přihlásili předseda představenstva Josef Bárta se členy vedení.

Pět základních hodnot určuje směr jednání se zákazníky, obchodními partnery a v neposlední řadě i v rámci firemní spolupráce.

„Pojmenovat a uvědomovat si hodnoty, které jsou pro nás důležité, pokládám pro další rozvoj firmy za zásadní,“ říká Josef Bárta.

Výrobce lokomotiv s hlavními závody v České Třebové a Jihlavě tak potvrzuje, že se v posledních letech proměnil v moderní evropskou firmu. Tím rostou i nároky na zaměstnance, jejich práci, chování a myšlení.

„Chceme tím určit směr, kterým jdeme a podpořit týmovou práci. Kdyby měl kdokoliv pocit, že si neumí najít cestu, hodnoty mu napoví. Nejsou to totiž hesla, ale myšlenky, které nás ve firmě léta provázejí. Jen jsme je teď shrnuli a chceme, aby byly slyšet. Věřím proto, že budou lidem dávat smysl,“ vysvětluje Jiří Kutálek, personální a správní ředitel CZ LOKO.

Právě zaměstnance pokládá za klíč k úspěchu – či neúspěchu. Věří proto, že přijmou-li firemní vize za své, mohou být v práci spokojenější i úspěšnější.

27.01.2022

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...