1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Připojte se:

Facebook

Zavedli jsme novou železniční přepravu z Číny

DSV logistic parkVe světle současných událostí, kdy vzhledem k celosvětové situaci se šířením korona viru, došlo k dočasnému „zmražení“ leteckých přeprav, nabízíme další řešení, jak zboží z Číny přivést rychle a za příjemné ceny.

Ačkoliv se situace vrací postupně k normálu a v námořních přepravách je situace velice dobrá, přinášíme další možnost, jak dopravit zásilky našich zákazníků z Číny v rozumném čase za rozumné peníze.

Náš nový produkt, který je plně kontrolován a operován pod hlavičkou DSV, přináší řadu vylepšení oproti klasickým cestám po železnici z Číny. Využíváme tzv. střední cestu, kdy téměř nový koridor umožňuje bezpečnou přepravu zboží, které je náchylné na otřesy. Také díky využití tohoto koridoru z Číny, nedochází k velkým teplotním výkyvům, jak je tomu při využívání severní cesty vedoucí přes Sibiř.

Hlavní výhodou železničních přeprav jsou rozsáhlé možnosti. DSV aktuálně provozuje vlastní sběrnou službu (LCL) vlakových přeprav a stejně tak i ucelené kontejnerové přepravy (FCL).

Přeprava je tedy velice vhodná pro přepravu jemné elektroniky, automotive zboží, strojů, přístrojů a dalších podobných zařízení, ale i dětských hraček nebo piva a kosmetiky.

Naši zákazníci určitě uvítají informaci, že přepravní časy jsou velice příznivé. Nejrychlejší servis po železnici z Číny do ČR trvá již 13 dní.*

„Mám radost, že se nám podařilo tento nový železniční produkt v České republice spustit, protože tak můžeme našim zákazníkům poskytnout širší portfolio služeb a železnice v této době představuje ideální řešení, jak zásilky z Číny přepravit rychle a bezpečně. Je to ideální alternativa k drahé letecké přepravě a zároveň výrazně rychlejší než námořní přeprava,“  shrnuje uvedení nového produktu na trh Jakub Havránek, Product Manager DSV Air & Sea.  

21.05.2020

PŘEDPLAŤTE SI

Nenechte si ujít...